Moti në Berlin

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
18:00
Pjesërisht me re
5°
0
91.5%
3 m/s - 3.3
21:00
Pjesërisht me re
5°
0
93.1%
3 m/s - 3.1
00:00
Pjesërisht me re
4°
0.1
94.1%
2 m/s - 2.3

Fëmijët që pinë pije energjike janë më të ndjeshëm ndaj çrregullimeve mendore

2024-02-27 15:32:52
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
3°
0
92.3%
3 m/s - 2.6
12:00
I kthjellët
7°
0
65.3%
3 m/s - 3.2
18:00
Pjesërisht me re
4°
0
75%
2 m/s - 2.2
00:00
Pjesërisht me re
0°
0
92.7%
2 m/s - 2.2
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
0°
0
92.1%
4 m/s - 3.6
12:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
59.5%
4 m/s - 3.9
18:00
I kthjellët
6°
0
79.4%
4 m/s - 3.6
00:00
Pothuajse i kthjellët
4°
0
94.6%
4 m/s - 3.7
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0
97.3%
3 m/s - 2.8
12:00
Pjesërisht me re
13°
0
72.1%
1 m/s - 1.2
18:00
Pjesërisht me shi
10°
0.6
85.8%
2 m/s - 2.2
00:00
Shi
9°
1.6
92.8%
4 m/s - 3.5
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
8°
0.4
94.7%
4 m/s - 4.2
12:00
Pjesërisht me shi
10°
0.7
77.2%
3 m/s - 3.2
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
87.1%
2 m/s - 2.1
00:00
I kthjellët
6°
0
93.9%
3 m/s - 3
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
5°
0
94.3%
4 m/s - 3.9
12:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
68.5%
5 m/s - 4.6
18:00
Pjesërisht me re
10°
0
81.3%
4 m/s - 3.9
00:00
I kthjellët
6°
0
90.8%
2 m/s - 2.4
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0
94%
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
12°
0
71.7%
3 m/s - 2.5
18:00
Pjesërisht me re
8°
0
90.4%
2 m/s - 2.2
00:00
Pjesërisht me re
6°
0.2
99.6%
0 m/s - 0.4
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
5°
0.1
99.7%
1 m/s - 1.2
12:00
Shi
12°
2.8
74.3%
4 m/s - 3.5
18:00
Shi
10°
2
93.1%
2 m/s - 2.4
00:00
Pjesërisht me re
7°
0
96.9%
2 m/s - 1.7
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
5°
0
91.4%
3 m/s - 2.9
12:00
I kthjellët
10°
0
67.2%
3 m/s - 2.8
18:00
Pothuajse i kthjellët
5°
0
79.7%
2 m/s - 2.3
00:00
Pjesërisht me re
2°
0
88.2%
3 m/s - 2.5
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
0°
0
94.7%
2 m/s - 1.8
12:00
I kthjellët
9°
0
55.9%
3 m/s - 3.4
18:00
I kthjellët
5°
0
79.4%
3 m/s - 2.8

Berlin

Berlini është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Gjermanisë, si dhe një nga 16 shtetet (land) e saj. Me një popullsi prej rreth 3.7 milion, Berlini është qyteti i dytë më i populluar në Bashkimin Europian dhe zona e shtatë më e populluar urbane në Bashkimin Europian.