Moti në Cyrih

06 Korrik E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
1 m/s - 1.2
00:00
I kthjellët
15°
0
1 m/s - 1.1

Ndryshimet klimatike kërcënojnë kulturat industriale të domates

2022-07-06 16:48:01
07 Korrik E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
15°
0
1 m/s - 0.6
12:00
Pjesërisht me re
20°
0
4 m/s - 4.3
18:00
Pjesërisht me re
19°
0.2
3 m/s - 3.4
00:00
Pjesërisht me re
13°
0.1
1 m/s - 1
08 Korrik E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
14°
0.1
2 m/s - 2.3
12:00
Me diell
19°
0
2 m/s - 2.1
18:00
Me diell
19°
0
1 m/s - 0.9
00:00
I kthjellët
11°
0
2 m/s - 1.7
09 Korrik E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
14°
0
1 m/s - 1
12:00
Me diell
22°
0
2 m/s - 1.6
18:00
Pjesërisht me re
22°
0
2 m/s - 1.6
00:00
Pjesërisht me re
15°
0
2 m/s - 1.9
10 Korrik E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
15°
0
2 m/s - 1.5
12:00
Pjesërisht me re
22°
0
2 m/s - 1.9
18:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
1 m/s - 1.3
00:00
I kthjellët
13°
0
2 m/s - 1.9
11 Korrik E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
14°
0
3 m/s - 2.5
12:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0
4 m/s - 3.8
18:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
2 m/s - 1.6
00:00
I kthjellët
15°
0
2 m/s - 1.6
12 Korrik E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
16°
0
1 m/s - 0.9
12:00
Pjesërisht me re
25°
0
3 m/s - 3.1
18:00
Pjesërisht me re
22°
0
1 m/s - 1.3
00:00
Pjesërisht me re
15°
0
2 m/s - 1.5
13 Korrik E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
17°
0
0 m/s - 0.1
12:00
Pjesërisht me re
26°
0
2 m/s - 1.7
18:00
Me diell
24°
0
2 m/s - 1.5
00:00
I kthjellët
20°
0
0 m/s - 0.3
14 Korrik E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
19°
0
0 m/s - 0.2
12:00
Pothuajse i kthjellët
28°
0
2 m/s - 1.5
18:00
Me diell
25°
0
1 m/s - 1.2
00:00
I kthjellët
21°
0
1 m/s - 1
15 Korrik E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
20°
0
0 m/s - 0.2
12:00
Me diell
29°
0
1 m/s - 0.8
18:00
Me diell
28°
0
1 m/s - 1.2
00:00
22°
2 m/s - 1.7

Cyrih

Zyrihu (gjer: Zürich) është qytet më i madh në Zvicër (banorë 366.145 sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 2004 ; hapësira e qytetit 1.091.732 km²) dhe kryeqytet i kantonit të Zürich. Qyteti është qendër tregtare dhe biznesi në Zvicer, dhe llogaritet njëri nga dy qytetet globale (krahas Zhenevës).