Moti në Frankfurt

30 Nëntor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0.4
1 m/s - 0.8
12:00
Pjesërisht me re
7°
0
1 m/s - 1.3
18:00
Pjesërisht me re
6°
0
2 m/s - 1.7
00:00
Pjesërisht me re
6°
0
2 m/s - 1.6

Katari do ta furnizojë Gjermaninë me gaz të lëngshëm nga viti 2026

2022-11-29 17:22:14
01 Dhjetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0
2 m/s - 1.7
12:00
Pjesërisht me re
6°
0
3 m/s - 2.5
18:00
Pjesërisht me re
5°
0
4 m/s - 4.1
00:00
Pjesërisht me re
2°
0.4
4 m/s - 3.7
02 Dhjetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me shi
2°
0.8
4 m/s - 3.9
12:00
Llohë
2°
1.9
4 m/s - 4.2
18:00
Pjesërisht me re
1°
0.5
5 m/s - 4.5
00:00
Llohë e lehtë
1°
0.6
4 m/s - 3.6
03 Dhjetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
1°
0.1
3 m/s - 3.2
12:00
Pjesërisht me re
3°
0
4 m/s - 4
18:00
Pjesërisht me re
1°
0
4 m/s - 4
00:00
Pjesërisht me re
0°
0
5 m/s - 4.5
04 Dhjetor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
1°
0
5 m/s - 4.7
12:00
Pjesërisht me re
4°
0
5 m/s - 5.1
18:00
Pjesërisht me re
3°
0.4
4 m/s - 4.3
00:00
Shi
3°
4
3 m/s - 3.3
05 Dhjetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
3°
1.8
3 m/s - 2.9
12:00
Pjesërisht me re
3°
0.4
2 m/s - 1.7
18:00
Pjesërisht me re
3°
0.2
1 m/s - 0.6
00:00
Pjesërisht me re
3°
0.1
1 m/s - 0.9
06 Dhjetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
3°
0.1
1 m/s - 1.2
12:00
Pjesërisht me re
3°
0.2
2 m/s - 2.2
18:00
Pjesërisht me re
3°
0
1 m/s - 1.2
00:00
Pjesërisht me re
2°
0.1
2 m/s - 1.8
07 Dhjetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
0°
0
2 m/s - 1.6
12:00
Pjesërisht me re
2°
0
2 m/s - 1.5
18:00
I kthjellët
0°
0
2 m/s - 1.8
00:00
I kthjellët
-3°
0
2 m/s - 1.5
08 Dhjetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
-4°
0
2 m/s - 2.4
12:00
I kthjellët
0°
0
1 m/s - 1.4
18:00
I kthjellët
-3°
0
3 m/s - 2.5
00:00
Pjesërisht me re
-1°
0
4 m/s - 4.2

Frankfurt

Frankfurti mbi Main (gjerm. Frankfurt am Main) (ital. Francoforte sul Meno) është një qytet në jugperëndim të Gjermanisë dhe gjendet në qendër të zonave me të rëndesishme ekonomike të vendit. Ai është qyteti më i madh i landit të Hesenit. Me mbi 660.000 banorë Frankfurti radhitet për nga madhësia e qyteteve gjermane në vendin e pestë pas Berlinit, Hamburgut, Mynihut dhe Këlnit.