Moti në Milano

04 Dhjetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
0°
0
2 m/s - 1.9
09:00
Pjesërisht me re
2°
0.2
2 m/s - 1.7
12:00
Pjesërisht me re
3°
0.4
2 m/s - 1.5
15:00
Pjesërisht me shi
3°
0.5
1 m/s - 1.1
18:00
Pjesërisht me re
2°
0.4
1 m/s - 1
21:00
Pjesërisht me re
2°
0.2
1 m/s - 1
00:00
Pjesërisht me re
1°
0.1
1 m/s - 1.2

Bill Gates paralajmëron se bota do të kalojë pragun kritik të temperaturës

2023-12-03 23:25:40
05 Dhjetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
1°
0
2 m/s - 1.6
12:00
Pothuajse i kthjellët
4°
0
1 m/s - 1.4
18:00
I kthjellët
1°
0
2 m/s - 2
00:00
Pothuajse i kthjellët
-1°
0
3 m/s - 2.5
06 Dhjetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
-2°
0
2 m/s - 1.9
12:00
I kthjellët
6°
0
2 m/s - 1.9
18:00
I kthjellët
0°
0
2 m/s - 2
00:00
Pothuajse i kthjellët
-1°
0
1 m/s - 1
07 Dhjetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
-2°
0
1 m/s - 1
12:00
Pjesërisht me re
6°
0
1 m/s - 0.7
18:00
Pjesërisht me re
4°
0.3
1 m/s - 1
00:00
Shi
3°
1.6
1 m/s - 1
08 Dhjetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi i madh
3°
6.7
2 m/s - 1.5
12:00
Shi i madh
1°
13.9
4 m/s - 4
18:00
Shi i madh
4°
11.2
4 m/s - 4.1
00:00
Shi i madh
6°
9.1
5 m/s - 4.5
09 Dhjetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
5°
4.7
2 m/s - 2.4
12:00
Shi
7°
1.4
1 m/s - 1.2
18:00
Pjesërisht me re
6°
0.5
1 m/s - 0.8
00:00
Pothuajse i kthjellët
4°
0
2 m/s - 1.9
10 Dhjetor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
3°
0
2 m/s - 1.5
12:00
Pothuajse i kthjellët
7°
0
1 m/s - 0.9
18:00
Pjesërisht me re
2°
0
2 m/s - 1.7
00:00
Pjesërisht me re
1°
0
2 m/s - 1.6
11 Dhjetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
2°
0.2
1 m/s - 1.4
12:00
Pjesërisht me re
7°
0
1 m/s - 0.7
18:00
Pothuajse i kthjellët
3°
0
2 m/s - 1.8
00:00
I kthjellët
1°
0
2 m/s - 2.1
12 Dhjetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
-1°
0
2 m/s - 1.7
12:00
I kthjellët
6°
0
1 m/s - 0.6
18:00
I kthjellët
1°
0
2 m/s - 1.5
00:00
Pothuajse i kthjellët
-1°
0
1 m/s - 0.6

Milano

Milano është qyteti i dytë më i madh i Italisë, kryeqyteti i Provincës së Milanos dhe rajonit të Lombardisë në Italinë Veriore. Milano ka rreth 1,3 milion banorë, provinca e Milanos ka rreth 3,1 milion banorë dhe zona metropolitane jetojnë rreth 7 milion banorë.