Moti në Nju Jork

24 Korrik E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
00:00
Pjesërisht me re
26°
0
76.6%
2 m/s - 2.3
24 Korrik E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
23°
0
94.2%
3 m/s - 2.9
12:00
Shi
24°
2.8
90.9%
3 m/s - 3.1
18:00
Pjesërisht me re
29°
0
59.8%
3 m/s - 3.3
00:00
Pjesërisht me re
24°
0
82.9%
4 m/s - 4.2
25 Korrik E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
22°
0
94.4%
2 m/s - 2.2
12:00
Pjesërisht me re
24°
0.1
86.4%
4 m/s - 3.6
18:00
Pjesërisht me shi
31°
0.6
48.6%
5 m/s - 4.6
00:00
Pothuajse i kthjellët
28°
0
54.6%
5 m/s - 5.1
26 Korrik E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
21°
0
69.6%
5 m/s - 4.6
12:00
Me diell
20°
0
61.8%
5 m/s - 4.6
18:00
Pjesërisht me re
27°
0
42%
5 m/s - 4.8
00:00
I kthjellët
25°
0
47.8%
2 m/s - 2
27 Korrik E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
22°
0
57.9%
4 m/s - 4
12:00
Me diell
22°
0
62.7%
4 m/s - 3.6
18:00
I kthjellët
30°
0
27.4%
4 m/s - 3.7
00:00
I kthjellët
25°
0
56.2%
4 m/s - 3.5
28 Korrik E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
20°
0
93.1%
1 m/s - 1.3
12:00
Me diell
22°
0.2
82.3%
1 m/s - 1
18:00
Pjesërisht me re
30°
0
38.3%
2 m/s - 1.7
00:00
I kthjellët
24°
0
65.2%
4 m/s - 4
29 Korrik E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
20°
0
77.1%
2 m/s - 1.8
12:00
Pjesërisht me re
22°
0
68.3%
2 m/s - 1.5
18:00
Pjesërisht me re
29°
0.1
49.2%
5 m/s - 5.2
00:00
Pjesërisht me re
25°
0
73.6%
5 m/s - 5.3
30 Korrik E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
21°
0
77.5%
2 m/s - 1.6
12:00
Shi
22°
2.3
76.6%
2 m/s - 1.6
18:00
Shi
27°
2
66.6%
6 m/s - 6
00:00
Shi
24°
1.2
87.9%
3 m/s - 3.1
31 Korrik E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi i madh
22°
21.1
89.1%
4 m/s - 4.3
12:00
Shi i madh
22°
7.5
94.1%
5 m/s - 4.6
18:00
Shi i madh
26°
5
80.7%
5 m/s - 4.6
00:00
Pjesërisht me re
23°
0.2
92.5%
5 m/s - 4.5
01 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
23°
0
94.3%
3 m/s - 3.4
12:00
Pjesërisht me re
23°
0.4
91.3%
3 m/s - 3
18:00
Pjesërisht me re
30°
0.1
66.9%
4 m/s - 4.2
00:00
I kthjellët
28°
0
70.8%
2 m/s - 2.4

Nju Jork

New York City, shkurt New York (shkurtesa: NYC ose NY), zyrtarisht Qyteti i Nju Jorkut (City of New York) për ta dalluar atë nga shteti i Nju Jorkut, në të cilin bën pjesë, është qyteti më i populluar në Shtetet e Bashkuara dhe qendra e zonës metropolitane të Nju Jorkut, porta krysore për emigracionin e ligjshëm në Shtetet e Bashkuara dhe një nga aglomeratët urbanë më të populluar në botë. Nju Jorku ushtron një ndikim të rëndësishëm në tregëti, financë, media, art, modë, kërkime shkencore, teknologji, arsim dhe argëtim. Në Nju Jork e ka selinë Organizata e Kombeve të Bashkuara, duke e bërë Nju Jorkun një qendër të rëndësishme për diplomacinë ndërkombëtare dhe kryeqytetin kulturor dhe financiar të botës.