Moti në Oslo

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
18:00
Shi
3°
1.5
83.7%
4 m/s - 4.1
21:00
Shi
3°
3.2
89.2%
6 m/s - 5.5
00:00
Shi
3°
2.8
92.4%
6 m/s - 5.8

Dubai importon akullin e akullnajave nga Grenlanda për t'u shërbyer pijeve në bare të stilit të lartë

2024-02-27 17:15:54
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
3°
0
91.7%
5 m/s - 4.8
12:00
Pjesërisht me re
5°
0
79.9%
4 m/s - 3.5
18:00
Pjesërisht me re
4°
0
87.5%
4 m/s - 3.8
00:00
Shi
4°
2
92.5%
5 m/s - 4.9
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi i madh
4°
5.7
94.4%
5 m/s - 5.3
12:00
Shi i madh
4°
4.9
92.3%
8 m/s - 7.9
18:00
Shi
4°
3.6
94.4%
5 m/s - 4.9
00:00
Shi
4°
3.5
94.7%
3 m/s - 3.1
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
5°
3.3
97.4%
4 m/s - 3.7
12:00
Shi
6°
0
95.7%
3 m/s - 3.1
18:00
Pjesërisht me re
6°
0
96.9%
3 m/s - 2.5
00:00
Pjesërisht me re
5°
0
97%
2 m/s - 2
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0
96.3%
3 m/s - 3
12:00
Shi
6°
4.4
90.5%
3 m/s - 3.3
18:00
Shi
6°
4.3
94.1%
3 m/s - 3.3
00:00
Shi
5°
2.9
93.7%
3 m/s - 3.1
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0
95.2%
3 m/s - 3
12:00
Pjesërisht me re
6°
0
90.3%
3 m/s - 3.4
18:00
Shi
6°
3
92%
4 m/s - 3.7
00:00
Shi
5°
1.9
94.7%
4 m/s - 4.3
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0
95.5%
5 m/s - 4.5
12:00
Pjesërisht me re
6°
0
88.9%
4 m/s - 4.4
18:00
Shi
6°
1.9
90.9%
5 m/s - 4.5
00:00
Pjesërisht me re
5°
0
94.1%
4 m/s - 4.2
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
2.6
94.1%
4 m/s - 4
12:00
Pjesërisht me re
5°
0
94.1%
4 m/s - 3.7
18:00
Pjesërisht me re
5°
2.1
91.3%
3 m/s - 3.1
00:00
Pjesërisht me re
4°
0
95%
3 m/s - 2.6
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
3°
0
94.1%
2 m/s - 2.4
12:00
Pjesërisht me re
6°
0
83.4%
2 m/s - 1.9
18:00
Pjesërisht me re
5°
0
91.6%
2 m/s - 1.9
00:00
Pothuajse i kthjellët
3°
0
94.1%
2 m/s - 1.6
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
1°
0
93.7%
2 m/s - 1.8
12:00
Pjesërisht me re
6°
0
83.5%
2 m/s - 1.7
18:00
Pothuajse i kthjellët
5°
0
85%
2 m/s - 2
00:00
Pjesërisht me re
2°
0
92.9%
2 m/s - 2

Oslo

Osloja është kryeqyteti i Norvegjisë dhe komunë në qarkun Oslo. Ka një sipërfaqe 454 km² dhe popullsi 607292 banorë. Në këtë qytet banojnë edhe shqiptarë, shumica e tyre nga Kosova dhe Maqedonia.