Moti në Romë

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
18:00
Shi i madh
13°
7.9
88%
4 m/s - 4
21:00
Shi i madh
12°
9.2
90.2%
5 m/s - 5
00:00
Shi i madh
11°
8.8
88.1%
6 m/s - 5.5

Mësojeni çfarë moti do të kemi të mërkurën në Shqipëri

2024-02-27 17:27:07
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
10°
0.1
93.4%
4 m/s - 3.9
12:00
Pjesërisht me re
14°
0.1
88.5%
4 m/s - 4.4
18:00
Shi
13°
3.4
70.9%
6 m/s - 5.8
00:00
Pjesërisht me re
11°
0.1
88.6%
4 m/s - 3.7
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
8°
0.1
94.9%
2 m/s - 1.6
12:00
Shi
17°
1.1
63.8%
1 m/s - 1.4
18:00
Pjesërisht me re
11°
0
90.1%
2 m/s - 2.2
00:00
Pjesërisht me re
7°
0
97.4%
2 m/s - 1.8
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
7°
2.2
98.1%
1 m/s - 0.9
12:00
Shi
13°
4.6
77.5%
3 m/s - 3.4
18:00
Shi
10°
1.6
93.2%
3 m/s - 2.8
00:00
Pjesërisht me re
9°
0.3
91.5%
4 m/s - 4.2
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
9°
0.4
90.6%
2 m/s - 2.3
12:00
Pjesërisht me re
15°
0.2
59.8%
2 m/s - 2.2
18:00
Pothuajse i kthjellët
11°
0
86.3%
3 m/s - 2.6
00:00
Pothuajse i kthjellët
9°
0.1
88.4%
3 m/s - 3.2
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
9°
0
86.8%
3 m/s - 2.7
12:00
Pjesërisht me re
16°
0.3
56%
9 m/s - 9.4
18:00
Shi
13°
9.3
75.1%
8 m/s - 8.1
00:00
Shi
11°
2
87.8%
3 m/s - 2.8
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
9°
0.2
82.7%
2 m/s - 1.6
12:00
Pothuajse i kthjellët
14°
0.1
52%
5 m/s - 4.7
18:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
73.1%
2 m/s - 2.2
00:00
Shi i madh
7°
6.4
80.7%
2 m/s - 1.7
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
9°
1.9
90.8%
5 m/s - 5.1
12:00
Shi
14°
2.4
61.2%
2 m/s - 2.3
18:00
Pothuajse i kthjellët
8°
0
90%
2 m/s - 1.7
00:00
Pjesërisht me re
4°
0.4
97.4%
3 m/s - 2.5
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
5°
0.6
89.4%
6 m/s - 5.6
12:00
Pjesërisht me re
15°
0
51.3%
5 m/s - 5.2
18:00
I kthjellët
10°
0
65.9%
6 m/s - 5.6
00:00
I kthjellët
5°
0
85.4%
4 m/s - 3.6
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
4°
0
89.6%
3 m/s - 3.2
12:00
Me diell
16°
0.1
45.9%
2 m/s - 2.2
18:00
I kthjellët
11°
0
83.4%
2 m/s - 1.8

Romë

Roma është kryeqyteti i Italisë, kryeqyteti i rajonit Lacio dhe kryeqendra e Provincës së Romës. Me mbi 2.900.000 banorë në 1,285.3 km2 (496,3 sq mi), ajo është edhe qyteti më i madh dhe më i populluar i vendit. Qyteti është i vendosur në pjesën qendrore-perëndimore të gadishullit italian, në lumin Tiber.