Moti në Shtutgart

16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
00:00
Pjesërisht me re
11°
0
82.5%
3 m/s - 2.8
16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
13°
0.1
78.2%
3 m/s - 2.9
12:00
Reshje të lehta shiu
20°
0.9
43.2%
5 m/s - 5.4
18:00
Pjesërisht me re
16°
0.5
78.5%
2 m/s - 2
00:00
Pjesërisht me re
14°
0.4
81.9%
4 m/s - 3.7
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
16°
1.4
83%
3 m/s - 3
12:00
Shi
19°
13.3
76.1%
4 m/s - 3.9
18:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
89.2%
2 m/s - 1.5
00:00
Pjesërisht me re
14°
0
95.4%
2 m/s - 2.4
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
17°
0
90.2%
2 m/s - 1.7
12:00
Pjesërisht me re
27°
0
49.4%
2 m/s - 2.3
18:00
Pjesërisht me re
25°
0
74.7%
1 m/s - 1.1
00:00
I kthjellët
17°
0.2
87%
1 m/s - 0.5
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
19°
0.1
87%
2 m/s - 2.3
12:00
Pothuajse i kthjellët
26°
0
64.4%
2 m/s - 2
18:00
Pothuajse i kthjellët
24°
0.1
73.8%
2 m/s - 1.9
00:00
I kthjellët
18°
0
89.9%
2 m/s - 2.2
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
21°
2.8
87.4%
1 m/s - 1
12:00
Pjesërisht me shi
25°
0.9
76.6%
2 m/s - 1.8
18:00
Pjesërisht me re
25°
0
86.6%
2 m/s - 1.7
00:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
92.6%
4 m/s - 3.7
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
20°
0.1
79.1%
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
23°
0.1
63.9%
3 m/s - 3.4
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
68.4%
3 m/s - 2.8
00:00
Pjesërisht me re
16°
0
74.4%
2 m/s - 2.4
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
16°
0
76.9%
1 m/s - 1.4
12:00
Pjesërisht me re
21°
0
54%
2 m/s - 1.9
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
66.1%
1 m/s - 0.7
00:00
Pothuajse i kthjellët
16°
0
83.6%
2 m/s - 2
23 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
16°
0.1
83.8%
1 m/s - 1
12:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0.1
61.2%
2 m/s - 2.2
18:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0
65%
2 m/s - 2
00:00
Pjesërisht me re
18°
0
81.3%
2 m/s - 1.6
24 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
19°
0.4
82.8%
2 m/s - 1.8
12:00
Reshje të lehta shiu
26°
0.5
60%
4 m/s - 3.6
18:00
Pjesërisht me shi
25°
0.9
68.3%
2 m/s - 2.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
20°
0
89.3%
1 m/s - 0.6

Shtutgart

Shtutgarti është kryeqyteti i shtetit gjerman të Baden-Württemberg në Gjermaninë jugperëndimore. Qyteti shtrihet në mes të Pyjeve të Zezë dhe Alpet Swabian në të ashtuquajturën gondolë Stuttgart, e cila përbëhet nga luginat e një numri të lumenjve dhe lumenjve që rrjedhin në lumë Neckar. Qyteti ka rreth 600,000 banorë, dhe është qyteti kryesor për një zonë metropolitane me mbi 3 milionë banorë.