Moti në Stamboll

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
15:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
80.1%
4 m/s - 4.4
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
93.1%
6 m/s - 5.5
21:00
Pjesërisht me re
6°
0
94.7%
4 m/s - 3.8
00:00
Mjegull
7°
0
96.2%
3 m/s - 3

Fëmijët që pinë pije energjike janë më të ndjeshëm ndaj çrregullimeve mendore

2024-02-27 15:32:52
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0
98.4%
3 m/s - 2.7
12:00
Pjesërisht me re
14°
0
74.1%
3 m/s - 3.1
18:00
Mjegull
8°
0
95.4%
4 m/s - 4
00:00
Mjegull
6°
0
98.4%
4 m/s - 4.3
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
7°
0
96.2%
3 m/s - 3.1
12:00
Pjesërisht me re
15°
0
76%
3 m/s - 3.2
18:00
Mjegull
7°
0
95.9%
6 m/s - 5.9
00:00
Mjegull
7°
0
97.6%
4 m/s - 4.4
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
7°
0
97.5%
5 m/s - 4.5
12:00
Pjesërisht me re
16°
0
87.1%
2 m/s - 2
18:00
Pjesërisht me re
9°
0
93%
3 m/s - 3.1
00:00
Pjesërisht me re
8°
0
97.9%
3 m/s - 3
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
8°
0.2
93.1%
2 m/s - 2.4
12:00
Pjesërisht me re
11°
0
76.3%
4 m/s - 4.4
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
93.1%
2 m/s - 2.3
00:00
Pjesërisht me re
6°
0
96.6%
2 m/s - 1.9
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
7°
0
89.7%
2 m/s - 1.9
12:00
Pjesërisht me re
10°
0
65%
2 m/s - 2.2
18:00
Pjesërisht me re
5°
0
86.9%
2 m/s - 2.3
00:00
I kthjellët
4°
0
89.3%
2 m/s - 2.3
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0
74.8%
3 m/s - 3.3
12:00
I kthjellët
13°
0
57.7%
1 m/s - 0.8
18:00
I kthjellët
6°
0
79.5%
5 m/s - 4.9
00:00
I kthjellët
5°
0
82%
3 m/s - 2.9
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
7°
0
81.8%
4 m/s - 4
12:00
Pjesërisht me shi
13°
0.9
68.7%
5 m/s - 4.6
18:00
Pjesërisht me re
8°
0.1
89.6%
6 m/s - 5.7
00:00
Pjesërisht me re
7°
0
91.9%
4 m/s - 4.2
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
8°
0
90.2%
6 m/s - 5.7
12:00
Pjesërisht me re
11°
0
72%
6 m/s - 6.2
18:00
Pjesërisht me re
8°
0.1
82.7%
6 m/s - 5.9
00:00
Pjesërisht me shi
8°
0.6
89.7%
6 m/s - 6.3
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
7°
0.8
87.5%
7 m/s - 7
12:00
Pjesërisht me re
9°
0.1
78.3%
7 m/s - 6.5
18:00
Pjesërisht me re
7°
0.1
82.8%
7 m/s - 7.4

Stamboll

Stambolli, i njohur ndërkombëtarisht si İstanbul, është qyteti dhe porti më i madh i Turqisë. Është qendra kryesore kulturore, ekonomike dhe industriale në vendë. Me një popullsi prej rreth 14,8 milion banorë, është një nga qytetet më të populluara në botë.