Moti në Londër

02 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
15:00
Pjesërisht me re
11°
0
6 m/s - 6.3
18:00
Pjesërisht me re
8°
0
6 m/s - 6.4
21:00
Pjesërisht me re
8°
0
6 m/s - 6
00:00
Pjesërisht me re
7°
0
6 m/s - 6

Publikohen pamjet e kometës së gjelbër që 'vizitoi' Tokën

2023-02-02 14:34:11
03 Shkurt E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
7°
0
6 m/s - 5.8
12:00
Pjesërisht me re
11°
0
6 m/s - 6.3
18:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
4 m/s - 4
00:00
Pjesërisht me re
4°
0
3 m/s - 2.9
04 Shkurt E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
3°
0.1
3 m/s - 2.6
12:00
Pjesërisht me re
8°
0
3 m/s - 2.9
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
3 m/s - 3.2
00:00
Pothuajse i kthjellët
6°
0
3 m/s - 3.3
05 Shkurt E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
2°
0
4 m/s - 3.8
12:00
Pothuajse i kthjellët
7°
0
2 m/s - 2
18:00
Pjesërisht me re
1°
0
3 m/s - 2.8
00:00
Pjesërisht me re
0°
0
1 m/s - 1.2
06 Shkurt E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
-2°
0
1 m/s - 0.5
12:00
I kthjellët
4°
0
1 m/s - 0.6
18:00
Pjesërisht me re
2°
0
2 m/s - 1.8
00:00
Pjesërisht me re
0°
0
2 m/s - 1.6
07 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
-1°
0
1 m/s - 1.1
12:00
Pjesërisht me re
3°
0
1 m/s - 1.1
18:00
I kthjellët
2°
0
2 m/s - 2.2
00:00
Pjesërisht me re
-1°
0
2 m/s - 2
08 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
0°
0
1 m/s - 0.8
12:00
Pjesërisht me re
4°
0
3 m/s - 2.9
18:00
I kthjellët
0°
0
3 m/s - 2.5
00:00
I kthjellët
-1°
0
3 m/s - 2.8
09 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
-1°
0
3 m/s - 2.9
12:00
Pjesërisht me re
5°
0
2 m/s - 2.1
18:00
I kthjellët
1°
0
3 m/s - 2.6
00:00
Pjesërisht me re
0°
0
1 m/s - 1.2
10 Shkurt E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
0°
0
1 m/s - 0.5
12:00
Pjesërisht me re
2°
0
1 m/s - 1.2
18:00
Pjesërisht me re
2°
0
2 m/s - 2.1
00:00
I kthjellët
2°
0
3 m/s - 2.9
11 Shkurt E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
3°
0
3 m/s - 2.9
12:00
Shi
8°
1.8
7 m/s - 6.6
18:00
Pjesërisht me shi
7°
0.7
5 m/s - 5.3

Londër

Londra është kryeqyteti i Britanisë së madhe. Londra është një nga qytetet më të zhvilluara në botë dhe gjithashtu vizitohet nga shumë turistë sepse aty ndodhen shumë ndërtesa dhe vënde interesante si: Shtëpia e Parlamentit, Kulla e Londrës, Pallati Mbretëror etj.