Moti në Vjenë

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
18:00
Pjesërisht me re
11°
0.1
86.9%
4 m/s - 4.1
21:00
Pjesërisht me re
10°
0.1
89.2%
5 m/s - 4.5
00:00
Pjesërisht me re
9°
0
93.6%
3 m/s - 3.3

Mësojeni çfarë moti do të kemi të mërkurën në Shqipëri

2024-02-27 17:27:07
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0
96%
4 m/s - 3.7
12:00
Pjesërisht me re
11°
0
72.2%
5 m/s - 4.5
18:00
Pjesërisht me re
10°
0
75%
4 m/s - 3.7
00:00
Pjesërisht me re
6°
0
87.6%
2 m/s - 2.3
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
3°
0
95.5%
2 m/s - 1.9
12:00
Pjesërisht me re
13°
0
71.6%
4 m/s - 4.1
18:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
90.8%
4 m/s - 4.1
00:00
Pjesërisht me re
7°
0
94.5%
4 m/s - 3.8
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0.2
97.5%
3 m/s - 3.3
12:00
Shi
12°
1.7
73.2%
6 m/s - 6.2
18:00
Pjesërisht me re
10°
0.2
92.2%
4 m/s - 4
00:00
Pjesërisht me re
6°
0
97.9%
2 m/s - 1.7
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
6°
0.6
99.5%
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
10°
0.1
84.1%
5 m/s - 4.5
18:00
I kthjellët
9°
0
80.9%
5 m/s - 5.1
00:00
I kthjellët
7°
0
89.4%
6 m/s - 5.5
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
6°
0
89%
4 m/s - 3.8
12:00
Pjesërisht me re
15°
0
51.1%
9 m/s - 8.8
18:00
I kthjellët
12°
0
56.6%
7 m/s - 7.1
00:00
Pjesërisht me re
8°
0
75.6%
4 m/s - 4.4
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
7°
0
74.1%
4 m/s - 3.7
12:00
Pjesërisht me re
14°
0
57%
4 m/s - 3.8
18:00
Pjesërisht me re
8°
0.5
78.6%
3 m/s - 2.6
00:00
Pjesërisht me shi
6°
0.9
90.9%
1 m/s - 1.2
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
6°
2.5
88.2%
4 m/s - 4.4
12:00
Shi
7°
1.2
81.5%
5 m/s - 5.1
18:00
Shi
7°
2.1
83.4%
6 m/s - 5.6
00:00
Shi
7°
1.7
83.7%
7 m/s - 7
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
6°
0.7
85.3%
8 m/s - 7.5
12:00
Pjesërisht me re
8°
0
77.1%
7 m/s - 6.7
18:00
Pjesërisht me re
6°
0
81.3%
3 m/s - 3.3
00:00
Pothuajse i kthjellët
2°
0
76.5%
4 m/s - 3.5
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
2°
0
76.8%
3 m/s - 3.1
12:00
Pjesërisht me re
9°
0
53%
4 m/s - 4
18:00
I kthjellët
5°
0
66.7%
3 m/s - 3

Vjenë

Viena është kryeqyteti i Austrisë dhe poashtu një shtet federal (gjermanisht Bundesland). Më 2011 Viena kishte mbi 1.700.000 banorë dhe është pra qyteti me popullsinë më të madhe në Austri. Në Vienë e kanë qendrën shumë organizata ndërkombëtare si OPEC, OSBE, ONEA dhe OKB (përkrah New York-ut dhe Gjenevës).