Moti në Antalya

01 Tetor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
21°
4.9
3 m/s - 3
09:00
Shi i madh
23°
5.1
2 m/s - 1.9
12:00
Pjesërisht me re
22°
0.2
3 m/s - 2.6
15:00
Pjesërisht me re
23°
0
1 m/s - 1.2
18:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
1 m/s - 1.1
21:00
I kthjellët
19°
0
3 m/s - 3
00:00
I kthjellët
21°
0
8 m/s - 7.5

Mësoni çfarë moti na pret të dielën në Maqedoni

2023-09-30 21:24:26
02 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
23°
0
7 m/s - 7.4
12:00
Pjesërisht me re
29°
0.1
4 m/s - 3.6
18:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0
5 m/s - 5.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
20°
0
6 m/s - 6
03 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
23°
0
7 m/s - 7.1
12:00
Me diell
29°
0
2 m/s - 2.3
18:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0
2 m/s - 2.3
00:00
I kthjellët
19°
0
4 m/s - 3.7
04 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
22°
0
3 m/s - 3
12:00
Me diell
30°
0
4 m/s - 3.9
18:00
I kthjellët
22°
0
3 m/s - 2.5
00:00
I kthjellët
18°
0
3 m/s - 2.6
05 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
22°
0
2 m/s - 1.9
12:00
Me diell
29°
0
4 m/s - 3.9
18:00
I kthjellët
23°
0
2 m/s - 2
00:00
I kthjellët
17°
0
2 m/s - 2.3
06 Tetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
22°
0
2 m/s - 1.5
12:00
Me diell
29°
0
4 m/s - 4.1
18:00
I kthjellët
22°
0
2 m/s - 1.9
00:00
I kthjellët
18°
0
3 m/s - 2.5
07 Tetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
23°
0
3 m/s - 3.4
12:00
Me diell
31°
0
4 m/s - 3.7
18:00
I kthjellët
23°
0
2 m/s - 1.5
00:00
I kthjellët
18°
0
2 m/s - 2.3
08 Tetor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
22°
0
2 m/s - 2.3
12:00
Me diell
31°
0
6 m/s - 5.7
18:00
I kthjellët
23°
0
3 m/s - 3.2
00:00
I kthjellët
21°
0
5 m/s - 5.2
09 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
22°
0
5 m/s - 5.4
12:00
Me diell
29°
0
1 m/s - 1
18:00
I kthjellët
21°
0
2 m/s - 2.1
00:00
I kthjellët
18°
0
3 m/s - 2.5

Antalya

Antalya ka verë të nxehtë dhe të thatë dhe dimër të butë dhe me shi. Rreth 300 ditë të vitit është me diell. Temperatura mesatare e detit është midis 16 °C në dimër dhe 27 °C në verë. Temperatura e lartë e regjistruar ka arritur në 45 °C në korrik, ndërsa më e ulëta u regjistrua në shkurt me −4 °C.