Moti në Berlin

24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
4 m/s - lindje
18-24
Clear sky I kthjellët
29°
4 m/s - lindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
3 m/s - lindje-verilindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
3 m/s - lindje-juglindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
31°
4 m/s - juglindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
33°
3 m/s - jug-juglindje
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
2 m/s - juglindje
06-12
Clear sky I kthjellët
23°
2 m/s - jug
12-18
Fair Pothuajse i kthejllët
36°
3 m/s - perëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
34°
6 m/s - perëndim-veriperëndim
27 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
23°
5 m/s - veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
19°
5 m/s - perëndim-veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
26°
6 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
23°
5 m/s - veri-veriperëndim
28 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
17°
3 m/s - veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
17°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
25°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
24°
4 m/s - veri-veriperëndim
29 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
2 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
20°
2 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
28°
2 m/s - veri
20-02
Clear sky I kthjellët
28°
3 m/s - veri
30 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
20°
2 m/s - juglindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
2 m/s - jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
34°
4 m/s - jugperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
34°
4 m/s - perëndim
1 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
6 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
18°
5 m/s - perëndim-veriperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
6 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
25°
5 m/s - perëndim-veriperëndim
2 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
17°
2 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
17°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
23°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
3 Korrik
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
17°
3 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
16°
3 m/s - veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
24°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
3 m/s - veri-veriperëndim

Berlin

Berlini është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Gjermanisë, si dhe një nga 16 shtetet (land) e saj. Me një popullsi prej rreth 3.7 milion, Berlini është qyteti i dytë më i populluar në Bashkimin Europian dhe zona e shtatë më e populluar urbane në Bashkimin Europian.