Moti në Dortmund

20 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
22-24
Fair Pothuajse i kthjellët
15°
1 m/s - perëndim
21 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
13°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
10°
1 m/s - jug-jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
1 m/s - perëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
1 m/s - veri
22 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
14°
2 m/s - juglindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
2 m/s - jug-juglindje
12-18
Clear sky I kthjellët
23°
2 m/s - jugperëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
24°
2 m/s - perëndim
23 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
17°
0 m/s - lindje-juglindje
06-12
Clear sky I kthjellët
12°
2 m/s - lindje
12-18
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
2 m/s - veri-verilindje
24 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
14°
2 m/s - lindje-juglindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
1 m/s - lindje
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
28°
1 m/s - lindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
1 m/s - lindje
25 Gusht E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
16°
1 m/s - jug-juglindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
1 m/s - jug-juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
1 m/s - perëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - perëndim
26 Gusht E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
20°
1 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
20°
0 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
30°
1 m/s - lindje-verilindje
20-02
Fair Pothuajse i kthjellët
27°
0 m/s - veri-veriperëndim
27 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - lindje
08-14
Rain showers Shi
20°
1 mm
1 m/s - lindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
1 m/s - jug-juglindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
1 m/s - jugperëndim
28 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
20°
1 m/s - jug
14-20
Cloudy I vrenjtur
29°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - jugperëndim
29 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
20°
1 m/s - jug
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
21°
1 m/s - jug
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
29°
2 m/s - jug-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - jug-jugperëndim
30 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
21°
2 m/s - jug
08-14
Rain showers Shi
22°
3 mm
2 m/s - jug

Dortmund

Dortmundi është një qytet në perëndim të Gjermanisë dhe gjendet në zonën e Ruhrit. Ai është qyteti dhe qendra tregtare e ekonomike më e madhe e Westfalenit dhe i përket landit të Nordrhein-Westfalenit.