Moti në Mynih‎

20 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
23-24
Heavy rain Shi i madh
14°
1 mm
4 m/s - perëndim-veriperëndim
21 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Heavy rain Shi i madh
13°
6 mm
2 m/s - perëndim
06-12
Cloudy I vrenjtur
13°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
12-18
Cloudy I vrenjtur
18°
2 m/s - lindje-verilindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
2 m/s - lindje-juglindje
22 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
2 m/s - lindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
2 m/s - lindje-verilindje
12-18
Cloudy I vrenjtur
20°
3 m/s - lindje-verilindje
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
22°
2 m/s - verilindje
23 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
15°
1 m/s - lindje-verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
12°
2 m/s - lindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
4 m/s - lindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
2 m/s - lindje
24 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
15°
2 m/s - lindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
0 m/s - jug-juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
1 m/s - veri-verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
1 m/s - jug-jugperëndim
25 Gusht E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
16°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
19°
1 m/s - jugperëndim
14-20
Rain Shi
26°
3 mm
1 m/s - veri
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
1 m/s - perëndim
26 Gusht E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
16°
0 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
17°
0 m/s - jug
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
2 m/s - lindje-verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
1 m/s - veri-verilindje
27 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
1 m/s - jug-juglindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
1 m/s - jugperëndim
14-20
Light rain Shi
27°
<1 mm
1 m/s - veriperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthjellët
23°
0 m/s - jug-jugperëndim
28 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
18°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
1 m/s - jugperëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
26°
1 m/s - veri-verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
2 m/s - veri-verilindje
29 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
18°
1 m/s - jug
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
0 m/s - jug
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
1 m/s - veri-verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
1 m/s - perëndim
30 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
19°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
1 m/s - jugperëndim

Mynih‎

Mynihu është një qytet në juglindje të Gjermanisë. Ai është dhe kryeqyteti i landit të Bavarisë (gjerm. Bayern). Me rreth 1.3 milion banorë, Mynihu radhitet për nga madhësia e qyteteve gjermane në vendin e tretë pas Berlinit dhe Hamburgut.