Moti në Ferizaj

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
18:00
Pjesërisht me re
9°
0
80.6%
3 m/s - 3.4
21:00
Pjesërisht me re
8°
0
87.1%
4 m/s - 3.5
00:00
Pjesërisht me re
7°
0
90.6%
3 m/s - 3.3

Mësojeni çfarë moti do të kemi të mërkurën në Shqipëri

2024-02-27 17:27:07
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0
91.9%
3 m/s - 3.4
12:00
Pjesërisht me re
14°
0
63.5%
7 m/s - 6.9
18:00
Pjesërisht me re
9°
0
90.1%
5 m/s - 4.7
00:00
Pjesërisht me re
8°
0.2
95.5%
5 m/s - 5.4
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
8°
1.4
90.7%
5 m/s - 5.1
12:00
Pjesërisht me re
12°
0
73.3%
7 m/s - 6.6
18:00
Shi
10°
1.5
79.5%
6 m/s - 5.7
00:00
Shi
7°
1.7
91.8%
7 m/s - 6.6
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
7°
2.7
92%
4 m/s - 4.3
12:00
Pjesërisht me re
10°
0.3
82.1%
4 m/s - 4.3
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
91.7%
1 m/s - 1.1
00:00
Pjesërisht me re
3°
0
94.7%
1 m/s - 0.8
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
5°
0.1
91.1%
1 m/s - 0.7
12:00
Pjesërisht me re
14°
0.1
57.3%
1 m/s - 1.2
18:00
I kthjellët
7°
0
77.2%
1 m/s - 1
00:00
I kthjellët
5°
0
79.3%
1 m/s - 0.7
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
4°
0
73.4%
1 m/s - 0.5
12:00
Me diell
15°
0
44.4%
1 m/s - 1.4
18:00
I kthjellët
7°
0
78.4%
2 m/s - 1.7
00:00
I kthjellët
3°
0
91.7%
1 m/s - 1.3
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
5°
0
78.6%
1 m/s - 1
12:00
Me diell
15°
0
46%
2 m/s - 1.9
18:00
Pjesërisht me re
8°
0.1
79.4%
2 m/s - 2.1
00:00
Pjesërisht me shi
6°
0.7
92.4%
1 m/s - 1.2
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0.4
92.1%
1 m/s - 0.8
12:00
Pjesërisht me re
11°
0.3
58.9%
1 m/s - 0.9
18:00
Pjesërisht me re
6°
0.4
87.1%
1 m/s - 0.9
00:00
Pjesërisht me re
4°
0.2
87.9%
0 m/s - 0.4
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
3°
0.5
93.4%
1 m/s - 1.1
12:00
Shi
9°
4.7
73.4%
2 m/s - 2.2
18:00
Shi
5°
4.9
94.7%
2 m/s - 2
00:00
Shi
3°
2.4
95%
1 m/s - 0.7
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
2°
0.8
94.6%
2 m/s - 1.5
12:00
Pjesërisht me shi
6°
0.7
66.4%
3 m/s - 2.9
18:00
Pjesërisht me re
3°
0
66.2%
2 m/s - 1.8

Ferizaj

Ferizaj është qytet në pjesën jugore të Kosovë. Po ashtu Ferizaj është qendër e komunës dhe rajonit me të njëjtin emër. Një ndër faktorët më të rëndësishëm nga e kaluara historike për formimin e qytetit të Ferizajt dhe të zhvillimint ekonomik të tijë, është padyshim ndërtimi i vijës hekurudhore (1873) dhe stacionit hekurudhorë, linjë kjo shumë e rëndësishme për transportimin e udhëtarëve dhe të mallrave, që një kohësisht ndikoi shumë në ndryshimin e fizionomisë së vendbanimit shëndrruar atë në qytet.