Moti në Prizren

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
15:00
Pjesërisht me re
14°
0
61.9%
2 m/s - 2.1
18:00
Pjesërisht me re
9°
0
80.7%
3 m/s - 2.5
21:00
Pjesërisht me re
9°
0
79.7%
2 m/s - 2.2
00:00
Pjesërisht me re
10°
0
71.3%
2 m/s - 1.9

Fëmijët që pinë pije energjike janë më të ndjeshëm ndaj çrregullimeve mendore

2024-02-27 15:32:52
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
9°
0
77%
2 m/s - 2.1
12:00
Pjesërisht me re
15°
0
61.7%
3 m/s - 2.8
18:00
Pjesërisht me re
10°
0.1
77.8%
3 m/s - 2.6
00:00
Pjesërisht me shi
9°
0.7
78%
3 m/s - 2.5
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
7°
1.4
91.1%
2 m/s - 2.4
12:00
Pjesërisht me re
14°
0
68.9%
3 m/s - 2.8
18:00
Shi
11°
4.4
72.3%
3 m/s - 3.1
00:00
Shi
8°
1.9
92.3%
3 m/s - 2.9
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
7°
2.5
93.3%
2 m/s - 2.1
12:00
Shi
12°
2.9
73.2%
1 m/s - 0.7
18:00
Shi
8°
1.6
87.4%
1 m/s - 0.6
00:00
Pjesërisht me re
4°
0
91.7%
1 m/s - 0.7
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
5°
0.5
87.6%
1 m/s - 0.5
12:00
Pjesërisht me re
12°
0.2
61.2%
1 m/s - 1.2
18:00
I kthjellët
7°
0
73.9%
1 m/s - 1.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
2°
0
80%
1 m/s - 1.3
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
4°
0
68.6%
1 m/s - 1
12:00
Pjesërisht me re
15°
0
44.4%
2 m/s - 1.8
18:00
I kthjellët
10°
0
59.9%
1 m/s - 1.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
2°
0
78.6%
2 m/s - 1.7
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
4°
0
63.4%
1 m/s - 1.2
12:00
I kthjellët
14°
0.2
54.2%
2 m/s - 1.7
18:00
Shi
8°
1.8
74%
1 m/s - 1.1
00:00
Pjesërisht me re
6°
0.1
89.3%
1 m/s - 0.8
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0
86.5%
1 m/s - 1
12:00
Pjesërisht me re
11°
0
46.4%
2 m/s - 2.3
18:00
I kthjellët
7°
0
64.8%
1 m/s - 0.7
00:00
Pjesërisht me re
4°
0.4
76.9%
1 m/s - 0.8
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
5°
1.9
86.7%
0 m/s - 0.3
12:00
Shi
6°
4.1
91.8%
1 m/s - 1.1
18:00
Shi
5°
2
94.7%
2 m/s - 2.1
00:00
Shi
3°
1
96.8%
2 m/s - 1.6
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
2°
0.3
96.4%
2 m/s - 1.7
12:00
Pjesërisht me re
6°
0.1
69.3%
3 m/s - 3.3
18:00
Pjesërisht me re
3°
0
63.4%
2 m/s - 1.7

Prizren

Prizreni është qytet në pjesën jug-perëndimore të Kosovës si dhe i dyti në Kosovë për nga madhësia dhe popullsia pas Prishtinës. Prizreni po ashtu është qendër e komunës dhe rajonit me të njëjtin emër. Qyteti ka një popullsi prej rreth 170,000 banorësh, shumica Shqiptarë. Komuna mendohet të ketë rreth 221,000 banorë, përfshi këtu vetë qytetin dhe 76 fshatrat që e përbëjnë. Gjindet në afërsi të Bjeshkëve të Sharrit në Kosovën jugore, rajoni kufizohet me Shqipërinë dhe Maqedoninë.