Moti në Tetovë

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
18:00
Pjesërisht me re
9°
0.3
85.7%
1 m/s - 1.1
21:00
Pjesërisht me re
10°
0.2
88.1%
1 m/s - 1.2
00:00
Pjesërisht me re
9°
0.1
89.6%
1 m/s - 1.3

Fëmijët që pinë pije energjike janë më të ndjeshëm ndaj çrregullimeve mendore

2024-02-27 15:32:52
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
8°
0
91.3%
1 m/s - 1.4
12:00
Pjesërisht me re
10°
0
83.7%
3 m/s - 2.7
18:00
Pjesërisht me re
10°
0.2
87.3%
2 m/s - 2.1
00:00
Pjesërisht me re
9°
0.1
90.2%
2 m/s - 1.7
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
8°
0.3
90.7%
2 m/s - 1.8
12:00
Pjesërisht me re
10°
0.3
86.8%
3 m/s - 2.8
18:00
Shi
10°
3.6
89.7%
3 m/s - 2.9
00:00
Shi
7°
4.6
98.2%
4 m/s - 3.6
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi i madh
7°
6.7
97.2%
3 m/s - 2.5
12:00
Pjesërisht me re
8°
0.5
93.7%
1 m/s - 0.8
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
91%
1 m/s - 0.6
00:00
Pjesërisht me re
6°
0
92.5%
1 m/s - 0.7
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0.2
92.7%
1 m/s - 1.3
12:00
Shi
14°
3.7
60.7%
2 m/s - 1.5
18:00
I kthjellët
7°
0
86.3%
1 m/s - 0.9
00:00
Pothuajse i kthjellët
3°
0
86.1%
2 m/s - 1.5
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
4°
0
70.1%
1 m/s - 1.2
12:00
Pothuajse i kthjellët
15°
0
48.2%
2 m/s - 1.7
18:00
I kthjellët
8°
0
72.5%
1 m/s - 0.7
00:00
I kthjellët
2°
0
85.2%
2 m/s - 1.5
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
5°
0
76.3%
1 m/s - 0.7
12:00
I kthjellët
13°
0.1
54.4%
2 m/s - 1.5
18:00
Pjesërisht me shi
8°
0.7
84.7%
1 m/s - 0.7
00:00
Pjesërisht me re
7°
0
91.5%
1 m/s - 0.6
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
7°
1.1
88%
1 m/s - 0.8
12:00
Shi
11°
1.3
74.1%
0 m/s - 0.4
18:00
Pothuajse i kthjellët
7°
0.1
84.2%
1 m/s - 0.5
00:00
Pjesërisht me re
5°
0.3
80.8%
1 m/s - 0.7
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
5°
1.2
91.2%
0 m/s - 0.3
12:00
Shi
7°
1.9
84.4%
1 m/s - 1.2
18:00
Shi
6°
1.1
94.9%
1 m/s - 1.3
00:00
Pjesërisht me re
4°
0.3
93.2%
1 m/s - 0.8
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0.2
94.7%
1 m/s - 1
12:00
Pjesërisht me re
7°
0
66.4%
2 m/s - 2.4
18:00
Reshje të lehta shiu
4°
0.5
77.3%
1 m/s - 0.8

Tetovë

Tetova është qytet dhe qendër e komunës së Tetovës në Republikën e Maqedonisë. Tetova gjendet në pjesën veriperëndimore të Maqedonisë. Ajo nga veriu kufizohet me Kosovën, në lindje me Shkupin, në jug me Makedonski Brodin dhe në jugperëndim dhe perëndim me Gostivarin.