Moti në Durrës

3 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
05-06
Clear sky I kthjellët
16°
2 m/s - juglindje
06-12
Clear sky I kthjellët
16°
2 m/s - lindje-juglindje
12-18
Clear sky I kthjellët
18°
3 m/s - veriperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
4 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
18°
3 m/s - jug
06-12
Clear sky I kthjellët
18°
4 m/s - juglindje
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
20°
6 m/s - jug-jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
9 m/s - jug-jugperëndim
5 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
19°
<1 mm
8 m/s - jug
06-12
Rain Shi
18°
4 mm
4 m/s - jug-juglindje
12-18
Cloudy I vrenjtur
18°
<1 mm
6 m/s - lindje-juglindje
20-02
Fair Pothuajse i kthjellët
19°
<1 mm
2 m/s - perëndim
6 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
17°
<1 mm
3 m/s - juglindje
08-14
Clear sky I kthjellët
19°
3 m/s - juglindje
14-20
Clear sky I kthjellët
19°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - verilindje
7 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
18°
1 m/s - lindje-juglindje
08-14
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - jug-juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
2 m/s - veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - jug-jugperëndim
8 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
20°
0 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - lindje-juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Cloudy I vrenjtur
21°
2 m/s - juglindje
9 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
21°
3 m/s - juglindje
14-20
Clear sky I kthjellët
21°
4 m/s - perëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
20°
2 m/s - veri-verilindje
10 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
19°
1 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
20°
2 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
20°
4 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
20°
2 m/s - veriperëndim
11 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
19°
2 m/s - perëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
20°
2 m/s - perëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
20°
4 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
20°
2 m/s - veri-veriperëndim
12 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
19°
1 m/s - perëndim-jugperëndim

Durrës

Durrësi është qyteti i dytë më i madh në Shqipëri. Qyteti ka mbi 200,000 banorë dhe njëkohësisht është qendra e prefekturës dhe qarkut të Durrësit. Është një nga qytetet më të lashtë dhe më të rëndësishëm ekonomikë të Shqipërisë. Durrësi është i vendosur në bregdetin qëndror shqiptar, rreth 33 km (21 mi), në perëndim të kryeqytetit Tiranë.