Moti në Krrabë

01 Tetor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
16°
0
3 m/s - 3.2
09:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0
2 m/s - 2.4
12:00
Pothuajse i kthjellët
25°
0
4 m/s - 3.8
15:00
Me diell
23°
0
3 m/s - 3.4
18:00
I kthjellët
17°
0
2 m/s - 2.3
21:00
I kthjellët
15°
0
3 m/s - 2.9
00:00
I kthjellët
14°
0
3 m/s - 3.3

Mësoni çfarë moti na pret të dielën në Maqedoni

2023-09-30 21:24:26
02 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
16°
0
4 m/s - 3.5
12:00
Pothuajse i kthjellët
24°
0
3 m/s - 3.2
18:00
I kthjellët
17°
0
2 m/s - 2.2
00:00
I kthjellët
14°
0
4 m/s - 3.7
03 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
15°
0
4 m/s - 3.5
12:00
Me diell
24°
0
3 m/s - 2.6
18:00
I kthjellët
15°
0
1 m/s - 0.7
00:00
I kthjellët
13°
0
1 m/s - 1.4
04 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
15°
0
1 m/s - 1.4
12:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0
2 m/s - 1.9
18:00
I kthjellët
17°
0
1 m/s - 0.7
00:00
Pjesërisht me re
13°
0
1 m/s - 1
05 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
16°
0
1 m/s - 1.3
12:00
Pothuajse i kthjellët
24°
0
2 m/s - 2.4
18:00
Pothuajse i kthjellët
16°
0
1 m/s - 0.8
00:00
Pjesërisht me re
13°
0
1 m/s - 0.9
06 Tetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
15°
0.1
1 m/s - 1
12:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0.1
2 m/s - 1.7
18:00
I kthjellët
17°
0
2 m/s - 1.8
00:00
I kthjellët
14°
0
3 m/s - 2.7
07 Tetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
15°
0
2 m/s - 2.3
12:00
Pjesërisht me re
24°
0
1 m/s - 1.3
18:00
Pjesërisht me re
15°
0
1 m/s - 1
00:00
I kthjellët
12°
0
1 m/s - 1
08 Tetor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
15°
0
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
24°
0
2 m/s - 1.8
18:00
I kthjellët
16°
0
1 m/s - 1.3
00:00
I kthjellët
14°
0
3 m/s - 3.2
09 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
16°
0
4 m/s - 3.5
12:00
Pothuajse i kthjellët
24°
0
1 m/s - 1.4
18:00
I kthjellët
16°
0
1 m/s - 0.5
00:00
I kthjellët
13°
0
1 m/s - 1.2

Krrabë

Krraba është një kryeqytet i komunës në Shqipëri. Ajo ndodhet në rrethin e Rrethiut në Tiranë dhe në prefekturën e Qarkut në Tiranë, në pjesën qendrore të vendit, 18 km në juglindje të kryeqytetit Tiranë. Krrabë është 416 metra mbi nivelin e detit dhe numri i banorëve është 1 177.