Moti në Sarandë

24 Korrik E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
28°
0
62.2%
2 m/s - 1.5
09:00
Pothuajse i kthjellët
30°
0
59.3%
3 m/s - 3
12:00
Me diell
30°
0
63.8%
6 m/s - 5.5
15:00
Me diell
28°
0
76.7%
7 m/s - 6.7
18:00
I kthjellët
27°
0
80.2%
6 m/s - 6.1
21:00
I kthjellët
26°
0
76.8%
3 m/s - 2.9
00:00
I kthjellët
23°
0
78.1%
2 m/s - 2.2
25 Korrik E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
67.7%
2 m/s - 1.8
12:00
Me diell
28°
0.1
62.6%
5 m/s - 4.5
18:00
I kthjellët
28°
0
62%
5 m/s - 5.3
00:00
I kthjellët
24°
0
66.2%
3 m/s - 2.8
26 Korrik E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
60.4%
2 m/s - 1.9
12:00
Me diell
28°
0
56%
6 m/s - 6.3
18:00
I kthjellët
27°
0
54.6%
3 m/s - 3.1
00:00
I kthjellët
23°
0
54.4%
4 m/s - 3.7
27 Korrik E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
54.5%
2 m/s - 2.1
12:00
Me diell
29°
0
45.8%
4 m/s - 4.2
18:00
I kthjellët
27°
0
50.6%
0 m/s - 0.1
00:00
I kthjellët
23°
0
65.1%
3 m/s - 2.8
28 Korrik E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
56.7%
2 m/s - 1.8
12:00
Me diell
28°
0
51.6%
5 m/s - 4.9
18:00
I kthjellët
26°
0
62.4%
1 m/s - 1.1
00:00
I kthjellët
23°
0
68.8%
2 m/s - 2
29 Korrik E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
65.4%
1 m/s - 1.1
12:00
Me diell
29°
0
51.7%
4 m/s - 3.8
18:00
I kthjellët
27°
0
65.8%
2 m/s - 1.9
00:00
I kthjellët
25°
0
66.9%
3 m/s - 2.7
30 Korrik E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
27°
0
65%
2 m/s - 1.7
12:00
Me diell
29°
0
54.8%
4 m/s - 4
18:00
I kthjellët
28°
0
63.3%
1 m/s - 0.7
00:00
I kthjellët
25°
0
61.4%
3 m/s - 3
31 Korrik E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
27°
0
65.6%
1 m/s - 1.3
12:00
Pothuajse i kthjellët
29°
0
50.8%
4 m/s - 4.2
18:00
I kthjellët
28°
0
63.6%
1 m/s - 1
00:00
I kthjellët
25°
0
62.5%
3 m/s - 2.8
01 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
27°
0
65.7%
1 m/s - 1.3
12:00
Me diell
30°
0
52.6%
4 m/s - 4.1
18:00
I kthjellët
27°
0
73.5%
1 m/s - 0.8
00:00
I kthjellët
25°
0
67.9%
2 m/s - 1.9

Sarandë

Saranda është qytet në Shqipërinë jugore i vendosur ne bregun e detit Jon. Është e vendosur ne një shpat mali. Nga veriu qyteti Sarandë kufizohet me Kakomenë dhe Hamalloin, nga juglindja me Lëkurësin (fshati shpërngulur qysh në kohën e Luftës së Lëkurësit, më 1878, sot topogërmadhë), nga lindja me Gjashtën dhe nga perëndimi me Detin Jon. Saranda ka një klimë tipike mesdhetare. Saranda ka numrin më të lartë të ditëve me diell edhe në Evropë, mbi 270 ditë.