Moti në Shëngjin

15 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
13-18
Clear sky I kthjellët
21°
1 m/s - jugperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
16°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
16 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
12°
2 m/s - jug-jugperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
9°
2 m/s - jug-jugperëndim
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
20°
1 m/s - jugperëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
15°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
17 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
12°
1 m/s - jug-jugperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
10°
1 m/s - jug-jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - jug-jugperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
15°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
18 Tetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
11°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
12°
1 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
12°
1 m/s - jugperëndim
19 Tetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
11°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
11°
1 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
12°
1 m/s - jugperëndim
20 Tetor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
10°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
1 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
19°
2 m/s - jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
12°
1 m/s - jugperëndim
21 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
12°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
12°
1 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
14°
1 m/s - jugperëndim
22 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
11°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
12°
1 m/s - jug
14-20
Clear sky I kthjellët
21°
0 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
15°
0 m/s - perëndim
23 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
13°
0 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
0 m/s - jug
14-20
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
15°
1 m/s - lindje-juglindje
24 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
0 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
9°
0 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Cloudy I vrenjtur
18°
1 m/s - lindje-verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
0 m/s - perëndim-veriperëndim

Shëngjin

Shëngjini është qytezë turistike në qarkun e Lezhës në Shqipërinë veri-perëndimore. Qyteti dallohet për portin e tij dhe për plazhin i gjërë. Shëngjini ndodhet rreth 7 km në perëndim të Lezhës dhe ka një popullsi prej 4,000 banorë.