Moti në Shkodër

22 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
15:00
Pothuajse i kthjellët
18°
0
2 m/s - 2.1
18:00
Pjesërisht me re
14°
0
3 m/s - 2.6
21:00
Pjesërisht me re
11°
0
2 m/s - 2.4
00:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
3 m/s - 2.9

Valët e të nxehtit po godasin fundin e detit

2023-03-22 15:49:51
23 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
3 m/s - 2.8
12:00
Me diell
20°
0
2 m/s - 1.7
18:00
I kthjellët
15°
0
1 m/s - 1.4
00:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
1 m/s - 1.1
24 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
11°
0
1 m/s - 1.2
12:00
Me diell
19°
0
3 m/s - 2.8
18:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
4 m/s - 3.7
00:00
Pjesërisht me re
12°
0
1 m/s - 1.1
25 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
11°
0
1 m/s - 1.4
12:00
Pjesërisht me re
17°
0
2 m/s - 2.2
18:00
I kthjellët
13°
0.1
2 m/s - 1.8
00:00
Pjesërisht me shi
12°
0.6
1 m/s - 1.4
26 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
12°
0.1
1 m/s - 0.8
12:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0.1
2 m/s - 1.6
18:00
I kthjellët
12°
0
3 m/s - 2.9
00:00
Shi i madh
11°
5.6
2 m/s - 2.1
27 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi i madh
12°
26.4
5 m/s - 4.9
12:00
Shi i madh
12°
8
4 m/s - 4.4
18:00
Shi i madh
11°
15.7
3 m/s - 3.2
00:00
Shi
9°
3
3 m/s - 2.6
28 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me shi
6°
0.6
5 m/s - 4.5
12:00
Pjesërisht me re
8°
0
3 m/s - 3.1
18:00
Pjesërisht me re
7°
0
3 m/s - 3.4
00:00
I kthjellët
4°
0
5 m/s - 4.5
29 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
4°
0
4 m/s - 4.3
12:00
Pothuajse i kthjellët
9°
0
2 m/s - 2.3
18:00
I kthjellët
7°
0
2 m/s - 1.7
00:00
Pothuajse i kthjellët
4°
0.1
2 m/s - 1.5
30 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0.4
1 m/s - 0.8
12:00
Pjesërisht me re
10°
0.4
2 m/s - 1.5
18:00
Pjesërisht me re
8°
0.2
1 m/s - 1.1
00:00
Pjesërisht me shi
8°
0.8
1 m/s - 1.2
31 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
9°
0.2
1 m/s - 1.1
12:00
Pjesërisht me re
13°
0.1
2 m/s - 1.6
18:00
Reshje të lehta shiu
11°
0.6
3 m/s - 2.9

Shkodër

Shkodër është qytet dhe bashki në Shqipërinë Veriperëndimore e qendra e rrethit dhe qarkut me të njëjtin emër. Është një prej qyteteve më të kahershme të Shqipërisë, me një histori banimi mijëvjeçare në qytet dhe krahinë.