Moti në Tiranë

17 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
21-24
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - lindje-verilindje
18 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
0 m/s - lindje
06-12
Rain showers Shi
23°
2 mm
0 m/s - lindje-verilindje
12-18
Light rain Shi
29°
<1 mm
1 m/s - lindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
1 m/s - perëndim
19 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
22°
0 m/s - lindje
06-12
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
0 m/s - lindje
12-18
Fair Pothuajse i kthejllët
29°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthejllët
27°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
20 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
0 m/s - lindje-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
24°
0 m/s - veriperëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
28°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
21 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
21°
0 m/s - lindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
0 m/s - perëndim-veriperëndim
14-20
Light rain showers Reshje të lehta shiu
29°
<1 mm
2 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - veri-veriperëndim
22 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
22°
0 m/s - lindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
0 m/s - perëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
31°
1 m/s - perëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - lindje
23 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
23°
0 m/s - lindje
08-14
Clear sky I kthjellët
28°
1 m/s - juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
1 m/s - jug-jugperëndim
24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
21°
0 m/s - lindje-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
0 m/s - perëndim-veriperëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
31°
1 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - veriperëndim
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - lindje-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
27°
0 m/s - veri-verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
33°
0 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - lindje-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
29°
0 m/s - veriperëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
33°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - veri-verilindje

Tiranë

Tirana (në të folmen tiranase: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë të rrethuar nga Mali i Dajtit në lindje, kodrat e Kërrabës dhe Saukut në jug, kodrat e Vaqarrit dhe Yzberishtit në perëndim dhe ato të Kamzës në veri.