Moti në Vlorë

16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0
51.7%
3 m/s - 2.7
09:00
Me diell
28°
0
33%
3 m/s - 3.4
12:00
Pjesërisht me re
29°
0
34%
4 m/s - 3.8
15:00
Pjesërisht me re
29°
0
30.2%
3 m/s - 2.8
18:00
Pjesërisht me re
24°
0
51.9%
1 m/s - 1.2
21:00
Pjesërisht me re
21°
0
61.9%
3 m/s - 3.3
00:00
Pjesërisht me re
20°
0
62.9%
2 m/s - 1.5
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
22°
0
54.4%
2 m/s - 1.6
12:00
Pothuajse i kthjellët
30°
0
34.6%
5 m/s - 4.7
18:00
I kthjellët
26°
0
52.7%
4 m/s - 3.6
00:00
I kthjellët
20°
0
69.8%
4 m/s - 3.7
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
24°
0
57.8%
4 m/s - 3.5
12:00
Me diell
31°
0
48.2%
6 m/s - 6.1
18:00
I kthjellët
26°
0
65.8%
2 m/s - 1.7
00:00
I kthjellët
20°
0
87.2%
1 m/s - 1.4
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
25°
0
66.4%
1 m/s - 1.2
12:00
Me diell
33°
0
42.7%
4 m/s - 4
18:00
I kthjellët
27°
0
63.2%
2 m/s - 1.6
00:00
I kthjellët
21°
0
76.9%
1 m/s - 1.4
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
57.5%
1 m/s - 0.5
12:00
Me diell
33°
0
45.7%
5 m/s - 4.5
18:00
I kthjellët
28°
0
66.5%
1 m/s - 0.9
00:00
I kthjellët
23°
0
75.1%
1 m/s - 0.9
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
27°
0
54.7%
1 m/s - 1.4
12:00
Me diell
33°
0
36.3%
4 m/s - 3.9
18:00
I kthjellët
28°
0
67.8%
1 m/s - 0.7
00:00
I kthjellët
23°
0
72.5%
1 m/s - 0.8
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
27°
0
57.9%
0 m/s - 0.4
12:00
Pothuajse i kthjellët
32°
0
42.1%
3 m/s - 3.4
18:00
Pothuajse i kthjellët
28°
0
63.5%
1 m/s - 0.5
00:00
I kthjellët
24°
0
77%
0 m/s - 0.1
23 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
28°
0
56.4%
1 m/s - 1.2
12:00
Pjesërisht me re
30°
0
60.1%
4 m/s - 4
18:00
Pothuajse i kthjellët
27°
0
79.5%
1 m/s - 0.6
00:00
I kthjellët
23°
0
87.1%
1 m/s - 1.2
24 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
27°
0
66.1%
1 m/s - 1.3
12:00
Me diell
31°
0
42.4%
4 m/s - 4.2
18:00
I kthjellët
28°
0
61.2%
2 m/s - 1.5
00:00
I kthjellët
22°
0
74.6%
0 m/s - 0.4

Vlorë

Vlora është një qytet bregdetar në jugperëndim të Shqipërisë. Vlora është qyteti i dytë më i madh portual pas Durrësit, me një popullsi afërsisht 200.000 (2013). Ndodhet në jugperëndim të Shqipërisë, në Detin Adriatik dhe është qendra e Rrethit të Vlorës dhe të Qarkun së Vlorës. Është qyteti ku është shpallur Deklarata e Pavarësisë shqiptare më 28 nëntor 1912.