Lajmet e fundit

Sot shënohet Dita e Liqenit të Ohrit
21Qer
Sot shënohet Dita e Liqenit të Ohrit

Një nga dhuratat më të bukura të natyrës në Evropë është liqeni i Ohrit dhe rrethina e...

21 Qershor - Dita e Verës
21Qer
21 Qershor - Dita e Verës

Sot, më 21 qershor në orën 11:13 të mëngjesit kemi hyrë edhe zyrtarisht në stinën e ver...

Kosova dhe Shqipëria me marrëveshje për platformë të përbashkët digjitale për promovim të turizmit
20Qer
Kosova dhe Shqipëria me marrëveshje për platformë të përbashkët digjitale për promovim të turizmit

Zëvendësministri i Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) së Repub...

Një botë pa bletë
20Qer
Një botë pa bletë

Bletët janë çelësi për mbijetesën e të korrave. Ne shkojmë nëpër botë për të parë pse k...

Vala e të nxehtit godet Gjermaninë, shënohen temperaturat rekord që nga viti 1888
20Qer
Vala e të nxehtit godet Gjermaninë, shënohen temperaturat rekord që nga viti 1888

Gjermania është në mesin e vendeve që u përfshi nga temperaturat e larta së fundmi. Aut...

Kosova dhe Shqipëria arrijnë marrëveshje për diversifikimin e burimeve të energjisë
20Qer
Kosova dhe Shqipëria arrijnë marrëveshje për diversifikimin e burimeve të energjisë

Kosova dhe Shqipëria kanë nënshkruar marrëveshjen që diversifikon energjinë ndërmjet dy...

Mbrojtja nga rrezet ultraviolet
20Qer
Mbrojtja nga rrezet ultraviolet

Qëndrimi në diell është shkaku kryesor i ekspozimit ndaj rrezatimit ultraviolet. Djegia...

Mësoni si është gjendja e nivelit të ujit në liqenet Batllava dhe Badovci
20Qer
Mësoni si është gjendja e nivelit të ujit në liqenet Batllava dhe Badovci

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” (KRUP), përmes një komunikate ka njoftuar...

Agjencia Meteorologjike e Japonisë paralajmëron për tërmete periodike në vend
20Qer
Agjencia Meteorologjike e Japonisë paralajmëron për tërmete periodike në vend

Agjencia Meteorologjike e Japonisë ka lëshuar një paralajmërim për qytetarët për tërmet...

Ky aeroplan me energji diellore mund të qëndrojë në ajër për muaj të tërë
20Qer
Ky aeroplan me energji diellore mund të qëndrojë në ajër për muaj të tërë

Në vitin 2016, një aeroplan i habitshmëm me më shumë se 17 mijë panelë diellorë, I treg...

Kriza e karburanteve rrit çmimet e veturave elektrike
20Qer
Kriza e karburanteve rrit çmimet e veturave elektrike

Me çmimet e benzinës në Amerikë që kalojnë 5 dollarë për gallon për herë të parë, i vet...

Gjermania i kthehet përdorimit të qymyrit
20Qer
Gjermania i kthehet përdorimit të qymyrit

Ministri i Ekonomisë i Gjermanisë thotë se vendi do të kufizojë përdorimin e gazit naty...