Lajmet e fundit

Reaktori i parë diellor i Zvicrës: "Pema artificiale" do të prodhojë hidrogjen të gjelbër
08Dhj
Reaktori i parë diellor i Zvicrës: "Pema artificiale" do të prodhojë hidrogjen të gjelbër

Reaktori zviceran i hidrogjenit me energji diellore i quajtur "Pema Artificiale" pritet...

TRAZIRAT E LAGJES/ Ky shtet miraton ligjin që mbron të drejtën e gjelave që këndojnë në fshat
08Dhj
TRAZIRAT E LAGJES/ Ky shtet miraton ligjin që mbron të drejtën e gjelave që këndojnë në fshat

Parlamenti francez ka miratuar një ligj që synon të kufizojë konfliktet mes fqinjëve dh...

Google prezantoi Gemini, një model i ri i Inteligjencës Artificiale për Bard
08Dhj
Google prezantoi Gemini, një model i ri i Inteligjencës Artificiale për Bard

Google prezantoi zyrtarisht Gemini, modelin e tij të ri, më të madh dhe më të aftë të I...

Një test i ri gjaku zbulon se cilat nga organet tuaja po plaken më shpejt
08Dhj
Një test i ri gjaku zbulon se cilat nga organet tuaja po plaken më shpejt

Gjaku mund t'ju tregojë se cili organ në trupin tuaj po plaket më shpejt, tregon studim...

A është energjia bërthamore mënyra për të arritur qëllimet klimatike?
08Dhj
A është energjia bërthamore mënyra për të arritur qëllimet klimatike?

“Energjia bërthamore është rikthyer”, deklaroi presidenti francez Emmanuel Macron në sa...

Raport: Deri në 2.8 miliard njerëz mund të ekspozohen ndaj valëve të të nxehtit në mbarë botën deri në vitin 2090
08Dhj
Raport: Deri në 2.8 miliard njerëz mund të ekspozohen ndaj valëve të të nxehtit në mbarë botën deri në vitin 2090

Deri në 2.8 miliard njerëz mund të ekspozohen ndaj valëve të të nxehtit në mbarë botën...

ÇFARË THONË DIETOLOGËT? A ka një datë skadence uji në shishe dhe sa kohë mund ta mbajmë hapur?
08Dhj
ÇFARË THONË DIETOLOGËT? A ka një datë skadence uji në shishe dhe sa kohë mund ta mbajmë hapur?

Dihet që uji nuk ka datë skadence, ndaj shumë njerëz pyesin se pse në çdo shishe uji ka...

Ky do të jetë moti të premten dhe fundjavë në Mal të Zi
07Dhj
Ky do të jetë moti të premten dhe fundjavë në Mal të Zi

Moti të premten në Mal të Zi do të mbajë me kthjellime dhe vranësira. Edhe di...

Ky do të jetë moti të premten dhe fundjavë në Maqedoni
07Dhj
Ky do të jetë moti të premten dhe fundjavë në Maqedoni

Moti të premten në Maqedoni do të mbajë pjesërisht me vranësira e periudha me diell.

Ky do të jetë moti të premten dhe fundjavë në Kosovë
07Dhj
Ky do të jetë moti të premten dhe fundjavë në Kosovë

Moti të premten në Kosovë do të jetë ftohtë, pjesërisht me vranësira dhe mundësi për fj...

Ky do të jetë moti të premten dhe fundjavë në Shqipëri
07Dhj
Ky do të jetë moti të premten dhe fundjavë në Shqipëri

Moti të premten në Shqipëri parashikohet të jetë nën ndikimin e kushteve atmosferike të...

Bishtat e cigareve i kushtojnë botës 26 miliardë dollarë në vit dëme mjedisore
07Dhj
Bishtat e cigareve i kushtojnë botës 26 miliardë dollarë në vit dëme mjedisore

Filtrat e cigareve, përbërësi kryesor i bishtave të cigareve, janë një burim i vazhdues...