Lajmet e fundit

Bora zbukuron Kamenicën
03Dhj
Bora zbukuron Kamenicën

Kamenica qytet i Kosovës ka marrë një pamje mahnitëse nga bora që ka rënë në këtë vend....

Pamje të mrekullueshme, Shqipëria zbardhet nga bora
03Dhj
Pamje të mrekullueshme, Shqipëria zbardhet nga bora

Disa pjesë të vendit janë përfshirë nga reshjet e para të borës të këtij viti. E padysh...

Policia apelon për kujdes të shtuar në komunikacionin rrugor
03Dhj
Policia apelon për kujdes të shtuar në komunikacionin rrugor

Policia e Kosovës (PK) pas reshjeve të para të borës ka bërë të ditur se siguria rrugor...

MIT e gatshme për reshje të borës
03Dhj
MIT e gatshme për reshje të borës

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton qytetarët e Republikës së Kosovës,...

Bie bora e parë për këtë vit, ARRSH tregon rrugët ku duhet të keni kujdes
03Dhj
Bie bora e parë për këtë vit, ARRSH tregon rrugët ku duhet të keni kujdes

Reshjet e para të borës për këtë vit kanë përfshirë disa pjesë të Shqipërisë. Bora e rë...

Bora mbulon Shpellën e Kusarit, pamje magjepse
03Dhj
Bora mbulon Shpellën e Kusarit, pamje magjepse

Dimri është stina më e mrekullueshme e vitit. Për të gjithë të pasionuarit pas fotograf...

Ujësjellësi ‘Prishtina’ bën thirrje për kursim të ujit
03Dhj
Ujësjellësi ‘Prishtina’ bën thirrje për kursim të ujit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” (KRU), përmes një komunikate njofton për n...

Nëntë gjërat që duhet t'u mësojmë fëmijëve që të ndihmojnë planetin tonë të mbijetojë
03Dhj
Nëntë gjërat që duhet t'u mësojmë fëmijëve që të ndihmojnë planetin tonë të mbijetojë

Fëmijët tanë i mësojnë gjërat shumë shpejt, dhe ne si prindër u mësojmë atyre zakone ek...

Flluskat e para të borës bien në Kosovë
03Dhj
Flluskat e para të borës bien në Kosovë

Pas borës që zbardhi Brezovicën, Prevallën dhe Alpet Shqiptare në fundjavë, flluskat e...

Mesatarja e diellit për muajin dhjetor në qytetet europiane, Tirana dhe Prishtina në mesin e tyre
03Dhj
Mesatarja e diellit për muajin dhjetor në qytetet europiane, Tirana dhe Prishtina në mesin e tyre

Tabelat e mëposhtme tregojnë mesataren për orët e diellit gjatë muajit dhjetor në qytet...

Meteorologu Rugova: Ndryshimet klimatike po ndodhin, temperatura në nivel global është rritur
02Dhj
Meteorologu Rugova: Ndryshimet klimatike po ndodhin, temperatura në nivel global është rritur

Të gjithë duam të dimë se si do të marrë moti për ditën e parë të javës, fundjavë apo n...

Ec Ma Ndryshe: Institucionet të zbatojnë masa më efikase kundër ndotjes së ajrit
02Dhj
Ec Ma Ndryshe: Institucionet të zbatojnë masa më efikase kundër ndotjes së ajrit

Institucione e organizata të ndryshme që veprojnë në Kosovë rishtazi kanë bërë thirrje...